Artikelen

Home

Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Publicatiedatum Geschreven door Tommy Hoebregs

Ze deden het weer. Gilbert Robijns en zijn team, Johnny Hoebregs, Roger Vankriekelsvenne en Tommy Hoebregs, hebben er weer voor gezorgd dat de 19de editie van de stratenloop van Gotem voor het goede doel weer een enorm succes was.

’s Avonds konden ze moe maar voldaan terug blikken op een mooie dag.

Met de steun van de weergoden, want het was een mooie zonnige dag, gingen om 15h00 de wedstrijden van start met op kop de allerkleinste. Om 16h45 vond dan de laatste wedstrijd plaats, de 10 Km Heren en dames waar een honderdtal atleten aan de start verschenen.

Het hoogtepunt was echter de 3 Km speedrun voor heren die in een sterk bezet veld er een spektakel stuk van maakte.  Hamdi Ali eindigde daar als eerste in een schitterende tijd van 8 min 37 sec op toch wel en moeilijk terrein, op de voet gevolgd door Thonon Rigis en Basemans Dries.

Het talrijk opgekomen publiek heeft het zich niet beklaagd en kon tussen de wedstrijden door genieten van een drankje en bbq op de prachtige binnenkoer van het Fonteinhof te Gotem.

Het team van Gilbert wil hierbij zijn dank uitspreken naar de 40 vrijwilligers die hieraan meewerkte de dag zelf, naar de talrijke sponsors die dit project mee ondersteunen en ook aanwezig waren en het stadsbestuur van Borgloon wiens logistieke steun onontbeerlijk is.

Uitkijken nu naar de chequeoverhandiging aan Intesa die zal plaats vinden half oktober. Zal men het bedrag dat vorig jaar geschonken werd, 10.500 euro, kunnen evenaren?

En om met de woorden van Gilbert te eindigen, bedankt allemaal en morgen beginnen we aan onze volgende editie.

Tuesday the 17th.
Powered by Joomla! and the Make Money Online